Over ons

Welkom op het digitale huis van JFG Auto's!
JFG Auto's is begonnen in 2016 na jarenlange ervaring als auto- inkoper voor diverse autobedrijven. Ik vond het tijd worden om op eigen benen te gaan staan en zie daar... 2 jaar later heb ik een groeiend allround autobedrijf! Doordat we de kosten zo laag als mogelijk houden kunnen wij onze occasions ook goedkoop aanbieden. Standaard bieden wij onze auto's aan met een zeer ruime dan wel nieuwe APK keuring, en zijn we van alle markten thuis. Zo kunt u terecht bij ons voor het kopen van een auto, het inruilen en het verkopen van uw eigen auto.
Wij zijn een zogenaamd one stop autoshop. Dit houdt in dat onze auto's klaar staan en dus ook direct mee kunnen. Omdat ik mijn auto's aan huis verkoop kunt u bij ons in principe op alle tijden terecht na het maken van een afspraak.
Mocht u geinteresseerd zijn in een van onze occasions is het maken van een proefrit bij ons verplicht! Wij zijn van mening dat een autoverkoop niet een eenmalig ding is, dus bieden wij ook de juiste nazorg. Uiteraard hebben wij onze auto's zelf ook uitvoerig bekeken, getest en goed bevonden alvorens wij deze aan u aanbieden.
Wij hopen u snel te zien om onder het genot van een bakje koffie voor beide partijen de juiste deal te sluiten.
Tot ziens in Rotterdam!